Pep González, tercer al Trofeu Diputació de Burgos de CX

23/10/2012
Ciclocròs

Aquest cap de setmana s’han disputat les dues proves que formen el Trofeu Diputació de Burgos, Ciclocròs 2012, amb presència catalana. El Dissabte dia 20 la ciutat de Medina de Pomar va donar el tret de sortida de la primera prova i el diumenge dia 21 d'Octubre va ser el torn de Villarcayo.
Pep Gonzalez (Cyclery) va aconseguir una meritòria tercera posició a Medina de Pomar i una quarta a Villarcayo proclamant-se   tercer a la general final del Trofeu Diputació de Burgos en categoria veterà 40.
Per altra banda el seu company d’equip Cyclery en F. Xavier Alsina  va aconseguir acabar 6è a a Medina de Pomar i 14è a la segona, sent vuitè a la final del trofeu. A la mateixa categoria també va participar en Xavier Martí tot i no  haver fet una bona sortida va aconseguir remuntar fins la 13a posició final a Medina de Pomar i l’endemà també va aconseguir finalitzar en tretzena posició. Amb aquests dos resultats va acabar 9è del torneig provincial. A la categoria Elit Josep Betalú va aconseguir acabar en 12a posició els dos dies i Santi Armero 14è i 20è respectivament.