La Copa Gironina viatja a Amer aquest cap de setmana

17/10/2012
BTT

La Copa Gironina viatja a Amer aquest cap de setmana

Després del èxit de Sant Marti Vell, aquest diumenge es disputarà la 5a. prova de la Copa Gironina de BTT, a la població selvatana d'Amer, organitzada pel CC Amer Hipra, que presideix Salvador Vila, i es celebrarà amb el mateix format, com fins ara, amb curses per totes les categories, des de la Promoció Infantil fins a Veterans, i la Marxa Popular de Lleure.
Els circuits tindran 30 i 20 quilòmetres, i els recorreguts seran a la zona de Sant Marti Sacalm, sota del emblemàtic Santuari del  Far, amb les seves boniques vistes paronímiques.
Els nens i nenes tindran els seus circuits petits, com es habitual. La primera cursa serà a les 9:30 hores, i les inscripcions al Pavelló Esportiu. Tots els participants tindran un obsequi record i un bon esmorzar.
Un dels corredors més destacats, fins ara, és el Cadet David Casanovas, del CC Vilajuïga, que s'ha imposat en tres de les quatre curses. L'èxit i bona acollida de la Copa Gironina queda pales amb els 400 participants de categories superiors, fins ara, i uns 250 nens i nenes de les curses de Promoció. Lamentem tenir que comunicar que en la prova de diumenge passat van desaparèixer dues  bicicletes de nens i nenes.

Text: Francesc Moradell (Delegació de la FCC a Girona)