La Nit de Marxa tancarà la temporada el 24 de novembre

15/10/2012
Cicloturisme

La Nit de Marxa tancarà la temporada el 24 de novembre

Tenim tot preparat i ja us podem donar els detalls del tradicional sopar de cloenda Festa de la Nit de Marxa que aquest any arriba a la vint-i-tresena edició.
Com les darreres temporades, la cita serà el proper dissabte 24 de Novembre a partir de les 21:30 hores al Hotel Restaurant Sol i Vi, situat al quilòmetre 4 de la carretera C243-a de Sant Sadurní d’Anoia a Vilafranca del Penedès, a la localitat de Lavern-Subirats.
Com és tradicional, en finalitzar el sopar, es lliuraran els trofeus i premis als millors cicloturistes de la XXII Challenge Catalana, del XV Circuit de Llarga Distància i del V Circuit Ciclopirineus i també hi haurà sorteig de premis entre tots els assistents.
El preu per persona és de 35 euros. Podeu fer les reserves mitjançant transferència bancària al número de compte 2100-2895-72-0200091014 de “La Caixa” fins el divendres 16 de Novembre. Feu constar el vostre nom, el nom del vostre club i el nombre de persones que us acompanyaran. Envieu el full d’ingrès a l’email cicloturisme@ciclisme.cat o al fax de la Federació 93 318 90 92 a l’atenció de la Comissió de Cicloturisme. Recordeu portar aquest mateix full d’ingrès a la nit del sopar.

Per qualsevol consulta, podeu adreçar-vos a la Comissió de Cicloturisme al correu cicloturisme@ciclisme.cat.