La Copa Catalana de trial X-Up Energy viatja diumenge a Orrius

03/10/2012
Trial

La Copa Catalana de trial X-Up Energy viatja diumenge a Orrius

La Copa Catalana Trial ’12 X-UP Energy [tercera prova internacional UCI, C1] torna a l'acció després del parèntesi estiuenc i serà el proper diumenge dia 7 d’octubre en el petit municipi d’Òrrius situat a la comarca del Maresme.
La prova d’Òrrius serà la penúltima de les cinc proves que van iniciar-se el passat mes de maig a L’Esquirol (Cabrerès-BTT), passant després per Sant Antoni de Vilamajor (TrialEvolution) i per Setcases (Vallter2000). Després de la prova d’Òrrius es disputarà la prova final a Terrassa (ATHC) el dia 4 de novembre donant per finalitzada l'edició 2012.
La prova maresmenca començarà puntualment a les 9 del matí, sent les inscripcions a partir de les 08:30. Les inscripcions es poden formalitzar també anticipadament al web www.trialsport.es fins les 24:00h del dimarts abans de la prova.
El traçat d’aquesta quarta prova es desenvoluparà entre les instal•lacions de l’Escola de Trial d’Òrrius i a l’entorn del Rocà. Serà una perfecta combinació de zones artificials amb zones de bosc d’allò més adients per a la disputa de la darrera prova amb puntuació internacional UCI classe C1 per a la categoria expert. El recorregut per aquesta categoria serà de sis zones i tres voltes, essent un total de divuit zones.
Per a la resta de categories el recorregut serà de cinc zones a dues voltes.
Joan Torres de Rellinars és el líder provisional de la Copa Catalana Trial ’12 X-UP Energy, acumula un total de 34 punts. Darrera d’ell un grup de quatre esportistes amb una diferència de només tres punts esperen obtenir el millor resultat a Òrrius per destacar-se en la classificació; es tracte d’Oriol Roca (33), Sergi Llongueras (32), Eloi Paré (32) i Rafa Tibau (31). Per tant l´ espera un final de Copa incert i amb més emoció que mai.
Pel que fa a les categories de Kid’s Cup les posicions capdavanteres són per a Roger Martínez de Sant Feliu de Codines en pre benjamins, Aleix Arrufat de Valderrobles en benjamins, Martí Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor en principiants, Toni Guillen de Sant Feliu de Codines en alevins, Gerard Trueba d’Abrera en infantils i Domènec Lladó d’Argentona en cadets.
Pel que fa a les categories de l’Open Cup David Martínez de Tona en nivell verd, Jordi Pascual de Llinars del Vallès en nivell blau i Oriol Llavina de Sant Antoni de Vilamajor en nivell blanc encapçalen les respectives categories.
La celebració d’aquesta prova és possible gràcies a l’Ajuntament d’Òrrius i a l’Escola municipal de Trial.