Tres activitats ciclistes a Girona aquest cap de setmana

03/10/2012
Cicloturisme

Tres activitats ciclistes a Girona aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana la demarcació gironina acollirà tres esdeveniments ciclistes.

COPA  GIRONINA  DE  BTT  A  HOSTALRIC

El Club Ciclista Hostalric, organitza aquest diumenge la 3a prova puntuable de la Copa Gironina de BTT i la 3a marxa Perifèrica. La prova esta oberta a tothom per petits i grans pels participants de competició o com a marxa popular de lleure. Els recorreguts tindran 35 i 26 km i pels nens i nenes circuits petits com es habitual. Les proves començaran a les 9'30h des de la zona esportiva i el club tindrà per parat premis esmorzar i obsequi.

Per mes informació: htt://cchostalric.blogspot.com
                                                       
 8a  MARXA  DE  BTT  "TERRITORI  PUIGCERDA  LA  CERDANYA"

Organitzat per  GO  OUT  EVENTS amb el suport de l' Ajuntament de Puigcerdà i de municipis de la Cerdanya, es celebrarà aquest diumenge la tradicional Marxa de BTT "TERRITORI PUIGCERDA" amb dos recorreguts per escollir de 56 i 26 km que tindran com a novetat nous circuits amb els al•licients de les muntanyes Vilalovent, Pla de les Forques, La Molina, Alp, Fontanals i Puigcerdà. La sortida serà a les 8'30h des de la Plaça de Sta Maria, i els participants tindran una samarreta tècnica i esmorzar.

Per  mes informació: www.goout.cat      www.puigcerda.cat/esports

UNS  500  CICLISTES  PEDALARAN  AQUEST  DISSABTE  AL  NOU  EIX  TRASVERSAL
   
Una de les principals novetats del mon del cicloturisme de la temporada serà la "LA MARXA CICLOTURISTA L' EIX" que aquest dissabte s' estrena per celebrar la finalització de les obres de desdoblament del Eix Transversal i que també serà una oportunitat per conèixer les millores de la renovada via. La prova es organitzada per Unió Ciclista Vic i dissenyada pel conegut Josep Jofre i Carles Vilella. La sortida serà a les 7'30 a Cervera i l' arribada a Caldes de Malavella amb un recorregut de 154 km ì la participació serà de 500 ciclistes i entre ells també estaran cares ben conegudes com Indurain, Mauri o Edo. I a Caldes es farà un dinar amb el corresponent obsequi record i sorteig.

Per mes informació: www.marxacicloturistaleix.cat/.