Comencen les classes pel nou Club Esportiu Artsport de Banyoles

01/10/2012
Promoció

Comencen les classes pel nou Club Esportiu Artsport de Banyoles

El passat dilluns, dia 17 de setembre, va tenir lloc la primera classe del grup BTT al pavelló de la Draga de Banyoles, activitat promoguda des del nou Club Esportiu Artsport i enfocada a nens i nenes de 7 anys fins a adults.
Dins del programa d’activitats del nou club, apareixen dos grups molt diferenciats, el grup BTT iniciació amb activitat els dilluns i dimecres de 17:15 a 18:30 i on la franja d’edat va des dels 7 fins als 12 anys d’edat. En aquest grup es desenvolupen les habilitats sobre la bicicleta, millorant així la tècnica de cada participant/a.
El grup BTT Tecnificació es dedica a millorar les capacitats físiques dels adolescents que en formen part per tal d’enfocar amb les millors condicions possibles la competició. Aquest grup engloba des dels 13 anys fins a l’edat adulta per qui o vegi necessari i el seu horari té dos dies fixats d’entrenament, els dimecres i divendres de 15:45 a 17:45h també amb seu al pavelló de la Draga de Banyoles, instal•lació cedida gràcies a la col•laboració de l’ajuntament de Banyoles.
Destacar que en les primeres dos setmanes d’activitat els dos grups ja tenen un total de 15 participants/es, esperant així augmentar el número a mesura que avancen les setmanes.

Per veure tota la informació http://www.artsportbikes.com/

Nota:  CE Artsport