Ismael Ventura i Anna Villar guanyen la Copa Catalana BTT Internacional

01/10/2012
BTT

Ismael Ventura i Anna Villar guanyen la Copa Catalana BTT Internacional

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, sisena i última prova de la Copa Catalana Internacional disputada ahir diumenge 30 de setembre a Montjuïc, va destacar per l’alt nivell i la competitivitat dels participants, pel gran nombre de bikers internacionals vinguts de França, Bèlgica, Andorra i Holanda, així com per la presència dels equips i bikers més reconeguts del panorama nacional.
En categoria masculina, el vencedor va ser el francès Alexis Vuillermoz (Lapierre Internacional) amb un temps d’ 1hora i 39 minuts, seguit del sots-23 Cristofer Bosque (Tomas Belles-Cannondale), que va creuar la línia de meta a tan sols quatre segons de diferència de Vuillermoz. Ismael Ventura (Chain Reaction-Bike Area) es va classificar en tercera posició a la general i segon en categoria Èlit, a només set segons del primer classificat. Marc Trayter, per la seva banda, va poder completar el tercer esglaó del podi en categoria Èlit.
En categoria femenina, Anna Villar (Tomas Belles-Cannondale) es va tornar a imposar demostrant el seu bon moment de forma tant a principi com a finals de temporada, que li ha permès guanyar el maillot de campiona. En segona posició i a més de quatre minuts creuava la línia de meta Maria Mercè Pacios (Conor Saltoki Berriantz) situant-se també segona a la general. El podi de la cursa i el campionat el completava la Mariona Càtedra (Ayats Cycles).
Els vencedors de la Copa Catalana Internacional, com no podia ser d’altra manera, han estat dos habituals dels podis en els últims temps, Ismael Ventura i Anna Villar. En la resta de categories, des dels júniors, passant pels cadets, sots-21 i sots-23, fins als veterans, també hi ha hagut durant tota la temporada una lluita aferrissada per les primeres posicions. Els vencedors en les diferents categories han estat els següents:

Campions CCI 2012

Cadet masculí: Josep Duran
Cadet femení: Sara Gay
Júnior masculí:  Jordi Quintanas
Júnior femení: Laia Fores
Sots-21: Adrià Noguera
Sots-23 masculí: Cristofer Bosque
Sots-23 femení: Judith Sánchez
Séniors: Hugo Costa
Màster 30: Pablo Egeda
Màster 40: Francisco Javier Salamero
Màster 50: Francisco Guerra
Màster 60: Aurelio Rodríguez
Millor Equip: Tomas Belles-Cannondale