L´ Almacelles Pedal Club estrena local social

30/09/2012
Carretera

L´ Almacelles Pedal Club estrena local social

El dissabte passat l'Almacelles Pedal Club va inaugurar el seu nou local al carrer de la Mercè, número 4, d'Almacelles a casa de Cal Metet, que molt generosament ha cedit aquest espai perquè en puguin gaudir tots el seus companys de l'entitat. A l'acte d'inauguraciò van assistir l'alcalde, Josep Ibarz; la regidora d'Esports, Montse Noro; el delegat territorial i el de descens de la FCC, Jordi Puche i Pep Roca, respectivament; el president de l'Almacelles PC, Alfredo Pera; els membres de la junta Imma, Josep, Javi i Pepe i la resta de socis i sòcies del club, que van acabar la vetllada amb un sopar de germanor als porxos de l'Ajuntament.
L'Almacelles PC, amb 35 anys d'història, té actualment 105 socis i les seves activitats principals són sortides dominicals, sortides nocturnes els divendres d'estiu, el Dia de la Sòcia dedicat especialment a les dones, l'organització de curses, la col•laboració amb l'Ajuntament en pedalades ecològiques, etc. Però la seva tasca més important és l'organització de la Marxa de BTT la Lliterana, que aquest any se celebrarà el dia 11 de novembre.
D'altra banda, cal assenyalar que les fortes precipitacions caigudes el dissabte a la tarda al Segrià van impedir que es disputés la cursa de la Copa Lleida de BTT Infantil d'Almacelles, que s'ajorna fins al pròxim 20 d'octubre.

Nota i foto: Almacelles PC