Helena Casas, campiona d´ Espanya de velocitat

29/09/2012
Pista

Helena Casas, campiona d´ Espanya de velocitat

La segona jornada dels Campionats d´ Espanya de pista ha resultat molt intensa i emocionant i ha acabat per donar més medalles a la selecció catalana. A la persecució per equips femenina Eli Bru, Mayalen Noriega i Alba Diez van aconseguir la medalla de bronze avantatjant a les navarreses per 7 segons , però no van poder aproximar-se als combinats balear i basc, que demà es jugaran l'or a la final. A la persecució per equips masculina el combinat català, molt jove, s'ha quedat en cinquena posició, és a dir a les portes d'entrar en la lluita per les medalles.
També en cinquena posició s'ha classificat Mayalen Noriega a la puntuació femenina mentre que a la velocitat per equips femenina, demà es coneixerà el color del metall doncs Helena Casas i Alba Diez disputaran l'or contra la selecció basca.
Però la gran notícia de la jornada va arribar a la velocitat femenina, on Helena Casas s'ha imposat a la basca Tania Calvo, aconseguint la medalla d'or i el  campionat d'Espanya, un més per la tarragonina. Itmar Esteban, també a velocitat, guanyà la disputa pel tercer lloc i es penjà la medalla de bronze. Completà el dia als 500 metres femenins Helena Casas, qui aconseguí la medalla  de plata.