Marc Trayter guanya la Copa Gironina de Quart

24/09/2012
Federació

El Club Ciclista Quart de Volta se ha estrenat amb èxit organitzant la segona prova de la Copa Gironina de BTT que se ha celebrat aquest diumenge a Quart amb 300 ciclistes que han participat segons categories a les curses de 35 i 20 km amb uns recorreguts exigents però divertits i autèntics de BTT per les muntanyes de les Gavarres amb les vistes panoràmiques de L' Empordà La Selva i El Gironès. L' escalenc Marc Trayter (SCOTT) que ha posat una botiga de bicis a l' Escala, va fer tota una demostració del seu reconegut alt nivell en el BTT i en la volta llarga tot i no tenir graella de sortida a mitja cursa ja havia remuntat a la primera posició que va mantenir en solitari assolint una brillant victòria en Elit. I en la cursa de 20 km el cadet del Club Ciclista Vilajuïga David  Casanovas també va guanyar en solitari i Julia Blanch ( Suria Bicis ) primera Femina. I en la matinal de BTT de Quart també es van celebrar les habituals curses per uns 100 nens i nenes de Promoció amb uns circuits de 500 i 2000 mt.

La propera prova serà el 7 d' octubre a Hostalric.

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la FCC a Girona¿