La confecció del calendari de la FCC per al 2013 es tanca el 31 d´ octubre

31/10/2012
BTT

La confecció del calendari de la FCC per al 2013 es tanca el 31 d´ octubre

S’acaba la temporada i hem de preparar el calendari FCC del 2013.  Cal omplir l’imprès que el trobareu a la web, pestanya de “sol•licitud curses” el baixeu, ompliu els espais que calgui, ens l’envieu a  secretari@ciclisme.cat   o bé a girona@ciclisme.cat  tarragona@ciclisme.cat  o lleida@ciclisme.cat  El termini de sol•licituds s´ obre des del primer al 31 d’octubre. Si les curses es demanessin en aquest període, no se n’afegirien de noves al calendari durant la temporada, fet que ocasiona protestes justificades, els Clubs que competeixen planifiquen la temporada, dins i fora de Catalunya, després les coincidències de data són un greu perjudici.  Planificarem perquè no  torni a repetir-se cap coincidència de dates en una mateixa categoria, cosa que tants problemes porta per desfer.
La prioritat de data la tenen les curses que han sol•licitat calendari UCI, després les de la RFEC, a continuació les de més antiguitat. La relació de curses sol•licitades als calendaris UCI i RFEC els trobareu a la web, pestanya de “sol•licitud curses”.
No s’ha de pagar cap taxa en el moment de sol•licitar que s’inclogui en el pre calendari. El pagament es farà quan es presenti el reglament, passi al calendari i s’abonin els drets federatius.
Recordem que Transit restringeix les proves de carretera en determinades dates (ponts, mesos d’estiu...), cada vegada amb menys flexibilitat de negociació.
Per a qualsevol dubte o aclariment restem a la vostra disposició.