Els ciclistes recorden Manel Maya, mort en accident a la carretera

12/09/2012
Carretera

Els ciclistes recorden Manel Maya, mort en accident a la carretera

Aquest diumenge passat, dia 10 de setembre, la Penya Ciclista Baix Penedès, juntament amb més d’un centenar de ciclistes provinents d’arreu de Catalunya, van tallar la C-51 en el punt de l’accident mortal on Manuel Maya ens va deixar.
A les 10:30 del mati a la Plaça Nova del Vendrell, es va realitzar la trobada de ciclistes. Deu minuts abans de les 11:00 hores, i en estricte silenci, el pilot va anar lentament fins el punt de l’accident.
A les 11:00 hores el pilot va ocupar la carretera i va tallar la circulació d’aquesta. En senyal de protesta van deixar les bicicletes estresses al terra per a reclamar més seguretat per als ciclistes. 
D’aquesta forma i amb aquesta simbologia, durant deu minuts els ciclistes van mantenir el silenci total on al finalitzar aquesta protesta, la família de Manuel Maya va agrair als assistents aquest gest recordatori.
Per acabar, la Penya Ciclista Baix Penedès, com la Federació Catalana de Ciclisme amb representació del seu Delegat de Tarragona, van deixar dos rams amb llaços blancs.