Medalla de bronze per a Eloi Paré al mundial de trial

10/09/2012
Trial

Medalla de bronze per a Eloi Paré al mundial de trial

Després de la medalla d’or obtinguda per equips, Eloi Paré ha arrodonit la seva participació obtenint la medalla de bronze en la prova individual júnior 26 en els Campionats del Món de Trial UCI, que s’han disputat del 3 al 7 de setembre a Saalfelden (Àustria).
Paré amb 30 punts ha finalitzat tercer per darrere del suís David Bonzon (16p) i del britànic Jack Carthy (17p) en una prova gens fàcil. Si les dues primeres posicions han estat pràcticament definides després de finalitzar la primera volta, la tercera ha estat molt diputada, i al finalitzar la primera volta tot era possible entre el francès Clément Meot (16p), l’espanyol Eloi Paré (17p) i l’alemany Jonathan Sandritter (22p).
Sandritter s’ha despenjat del grup al cometre tres errades irrecuperables a la segona volta i ha quedat relegat a la cinquena posició. Ha estat aleshores quan el bronze s’ha disputat entre Meot i Paré. Malgrat la millora del català a la segona volta, tot ha depès del resultat a la darrera zona. Paré no ha fallat i ha tret un avantatge de 3 punts al francès obtenit així la medalla de plata.