La Marxa Vila de Pineda es celebra el proper 16 de setembre

11/09/2012
Cicloturisme

La Marxa Vila de Pineda es celebra el proper 16 de setembre

El proper diumenge 16, els companys del Club Ciclista Pineda tornen, com cada setembre, amb la seva marxa cicloturista, tot un clàssic amb més de vint edicions a les esquenes. Aquesta cita és, a més, el Memorial Fabrí Hernández i la vuitena puntuable de la Xallenge Catalana de Cicloturisme 2012.
La jornada començarà a les 7:30 hores del matí a Can Xaubet, on començarà el lliurament de dorsals. Una hora més tard, a les 8:30 hores, i al mateix lloc, es donarà la sortida al recorregut de 96 quilòmetres que continuarà per Santa Susanna, Malgrat, Palafolls, Blanes, Tordera, Hostalric i Breda. Des d’aquí es farà l’ascensió a Riells, la dificultat més important del dia.
Un cop s’hagi fet el reagrupament a dalt del port, els participants tornaran a Pineda seguint el mateix recorregut en sentit contrari.
Les inscripcions ja estan obertes a http://www.ciclismepineda.com/ amb un cost de 18 euros fins el dijous 13 a la nit o de 23 euros el mateix dia de la marxa. Els participants no federats hauran de pagar 15 euros per l’assegurança de dia. Les inscripcions es tancaran automàticament a l’arribar als 300 participants.
Aquest any els organitzadors obsequiaran a tots els participants amb uns guants i uns mitjons de ciclisme.