Gemma Abant, campiona del món de trial

06/09/2012
Trial

Gemma Abant, campiona del món de trial

La catalana Gemma Abant ha obtingut, el dimecres, la medalla d'or en els Campionats del Món, que es disputen a Saalfelden (Àustria) del 3 al 7 de setembre. Abant ha dominat de prinicipi a fi la prova, arribant a tenir un avantatge de 9 punts a la segona volta respecte la seva perseguidora més directe, la alemanya Andrea Wesp. Abant ha finalitzat amb una puntuació de 20 punts.
Amb aquest triomf Abant afegeix en el seu palmarès la tercera medalla d'or en un Campionat del Món, la primera fou el 2009 a Itàlia i la segona el 2010 a Canadà.
La segona plaça ha estat per l'alemanya Andrea Wesp amb 25 punts i la tercera plaça per a la líder de la Copa del Món, l'eslovaca Tatiana Janickova que ha finalitzat amb 28 punts.
Mireia Abant i Lua Vizcaino, les altres dues representats femenines de la selecció espanyola, han finalitzat en la cinquena i en la novena posició.
Pel que fa a les categories masculines, cal destacar els resultats obtinguts pels juniors Bernat Seuba i Eloi Paré, ambdós han passat el tall de la prova classificatòria i disputaran les respectives finals programades pel dijous dia 6 i divendres dia 7 a partir de les 19h.
 
Font fotografia: Frank Chatel