La Guak Copa Catalana DH puja fins a a Vallnord Bike Park

07/09/2012
DHi

La Guak Copa Catalana DH puja fins a a Vallnord Bike Park

La prova de descens comptarà amb riders internacionals i es disputa aquest cap de setmana a Vallnord Bike Park.
Aquest cap de setmana, 8 i 9 de setembre, es disputa una nova edició de la Guak Copa Catalana de DH a Vallnord Bike Park, organitzada per Ocisport. Un clàssic a l'estació andorrana que comptarà amb la participació dels millors riders internacionals. Com en anteriors edicions, el circuit Cédric Gracia ha estat el triat per al desenvolupament d'una competició que espera la participació de més d'un centenar de bikers.
Encara estan obertes les inscripcions a http://www.ocisport.net/ per a la primera prova de la Guak Copa Catalana de DH a l'estació andorrana. Entre els pilots estrella es preveu la participació de Bernat Guàrdia i Iván Oulego, dos clàssics de la Copa Catalana. Malgrat que s'havia especulat amb la possibilitat de poder competir, per primera vegada, en el traçat que servirà de seu el 2013 per a la Copa del Món a Vallnord, finalment l'organització de la Copa Catalana ha tornat a apostar pel circuit Cédric Gracia.
Encara s'estan ultimant els detalls per oferir un traçat impactant i sorprenent en la tornada de Vallnord a l'espera de la Copa del Món de BTT el proper any. No obstant i això, el circuit Cédric Gracia és un dels recorreguts més exigents de Vallnord Bike Park amb 1.250 metres de desnivell.

Dissabte 8 de Setembre
9 a 13h Recollida dorsals i inscripcions (lloc: arribada Cédric Gracia)
10h a 17h Entrenaments

Diumenge 9 de Setembre
8.30 a 9.30h Reconeixament
10h Primera mànega
12h Segona mànega
13.30h Entrega de premis