Sis proves emplenaran de ciclisme la demarcació gironina aquest cap de setmana

05/09/2012
BTT

Sis proves emplenaran de ciclisme la demarcació gironina aquest cap de setmana

Per aquest llarg cap de setmana, a les comarques gironines es celebren 6 proves ciclistes, les dues de carretera d' Olot que ja hem anunciat, també el dia 11 hi haurà BTT a Besalú i carretera a St Esteve d' en Bas que ja completarem, i les dues de BTT per aquest diumenge que tot seguit ens plau informar.
 
COSTA  BRAVA  BTT  EXTREM  2012  DE BLANES

El Club Ciclista Freebike en col•laboració amb CC Lloret, UC Tossa i CC Bike Women, organitzen, per aquest diumenge, una prova de llarga distancia de BTT que, de fet, serà la que tindrà mes quilòmetres de la temporada, ja que la volta llarga te 90 quilòmetres, però també han preparat un circuit mes curt de 40 quilòmetres, i els amants del BTT  afrontaran el repte d'aquesta intensa pedalejada, de llarga distancia, per conèixer els indrets muntanyosos de la Selva gironina, gaudint d'una jornada excepcional. I tot que és una marxa per gaudir de la natura, es farà un reconeixement als millors temps de cada categoria pels que vulguin "CANYA". La sortida es farà des de la Ciutat Esportiva de Blanes.

Per mes informació: www.freebikeblanes.es
 
LA  " TREKCA  CAMES " D' ANGLES
 
Amb motiu de les populars Gales d' Angles de la Festa  Major, aquest diumenge es celebra la tradicional TRENKACAMES que tindrà dos recorreguts de 32 i 20 quilòmetres per escollir i per gaudir de una matinal amb molts al•licients, per les muntanyes de Santa  Bàrbara, amb el conegut refugi a 800 metres, entre d'altres encants, i els organitzadors tambe han preparat un recorregut d'una marxa per caminar a peu de 20 quilòmetres. I, a l' arribada, tindrà l'obsequi d'una samarreta, un sorteig amb una bici inclosa i, per no perdra la costum, una bona botifarrada.

Per informació: www.facebook.com/trenkacames i http://www.latrenkacames.blogspot.com.es/