Juan José Tamayo guanya el Gran Premi de Sant Bartomeu de juvenils

03/09/2012
Carretera

Juan José Tamayo guanya el Gran Premi de Sant Bartomeu de juvenils

Aquest dissabte pel matí ha tingut lloc a Freginals el I Gran Premi Sant Bertomeu, prova puntuable per a la Copa Catalana Juvenil 2012. Amb un èxit de participació, el recorregut constava de 8 kilòmetres amb les costes del Cabiscol com a protagonistes, per finalitzar els 72 kilòmetres en 9 voltes. La llista d’inscrits ha arribat fins als 83 participants, en diversos equips procedents de Barcelona, Castelló, Huesca, Benicàssim, Terol, Saragossa, Alacant i València. S’ha situat un nivell molt elevat en el transcurs de la prova, i la població de Freginals ha adquirit un protagonisme en aquest esdeveniment molt important.
La prova ha començat a les 10,30, i no ha estat fins a la meitat del recorregut que es va formar l’escapada del dia. Una petita caiguda ha fet que hi haguessin uns moments de confusió, però a quatre voltes del final ja es consolidava l’escapada de tres persones que es disputarien la victòria final.
En primer lloc ha arribat a l´ esprint Juan Jose Tamayo, de l’equip Ifinobras-Valencia Terra i Mar, amb un temps d’1:48:44, rodant amb una velocitat mitjana de 39,73 kms/h. El segon lloc ha estat per David Leon, de l’equip Les Coves de Sant Josep, i en tercer lloc David Civera, de l’equip Casitllo de Onda a dos segons. La victòria per equips se l’emportava Infinobras.La classificació de la muntanya als seus passos puntuables se l’emportava David Civera de l’equip Castillo de Onda. Les metes volants també se l’emportava Juan José Tamayo i el millor Junior de primer any seria per a Juan Sanchez de l’equip Infinobras. A la general del campionat continua defensant el mallot Xavier Pastalle de l’equip Castillo Onda. A la prova també hi ha hagut la participació del corredor local Esteve Mestre de l’equip Benicassim, i va ser finalitzada

Informació: Joves Ciclistes d’Amposta