El XV Circuit de Llarga Distància finalitza a Cervera el dia 15

03/09/2012
Cicloturisme

El XV Circuit de Llarga Distància finalitza a Cervera el dia 15

La Penya Ciclista Cervera, organitzadors de set edicions de la popular marxa Segarra-Solsonès, presenta una nova proposta per aquest any: la primera Clàssica dels Murs. Amb una idea totalment innovadora i un recorregut que no deixarà indiferent a ningú neix una prova pels més valents, que podran desafiar les duríssimes pendents de les comarques de la Segarra, Anoia, Conca de Barberà i Urgell.
La cita serà a Cervera el dissabte dia 15 de setembre i no diumenge dia 9 com estava inicialment previst degut a restriccions de trànsit pel pont de l'onze de setembre. Pels participants, dos possibles recorreguts a escollir segons el seu estat de forma.
El llarg, de 150 quilòmetres i 2.250 metres de desnivell acumulat, serà l'última puntuable del Circuit de Llarga Distància 2012. Els cicloturistes en aquest cas s'hauran d'enfrontar a setze murs amb pendents màxims de fins al 20%. A destacar l'anomenat "skyline" entre els quilòmetres 70 i 110, on es concentren les dificultats més importants. També s'haurà de guardar forces per l'últim tram de la ruta, que també és difícil.
El recorregut curt, de 87 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell, és ideal per tots aquells que volen tastar la duresa dels murs de la zona, amb una ruta assequible per tots els nivells. En aquest cas s'hauran de pujar set murs, amb pendents màxims del 17%.
Les inscripcions ja estan en marxa amb un preu de 25 euros fins dimarts 4 a la mitjanit i de 30 euros fins el dimarts 11 a la mitjanit, moment en que es tancaran les inscripcions. Tots els participants rebran de regal una samarreta tècnica i el tradicional dinar de germanor al Pavelló Polivalent de Cervera, lloc de sortida i arribada de la marxa.

Teniu tota la informació a la web www.classicadelsmurs.cat i a les xarxes socials www.facebook.com/classicamurs i www.twitter.com/classicamurs.