Els títols d´ Anna Villar i Francesc Guerra més varis podis completen en paper català als estatals de BTT

24/07/2012
BTT

Els títols d´ Anna Villar i Francesc Guerra més varis podis completen en paper català als estatals de BTT

Els títols d´ Anna Villar i Francesc Guerra més varis podis completen en paper català
El balanç del Campionat d´ Espanya de BTT celebrat aquest cap de setmana a Lorca s´ obrí divendres amb un títol català de relleus i acumulà més podis i títols pels catalans destacant el d´ Anna Villar noies en actuació rodona de la biker que s´ emporta dos títols de la localitat murciana.
A la cursa sots 23 masculina Cristófer Bosque va patir una sèrie d´ incidents que tot i no privar-li se la segona plaça el van impedir lluitar amb el campió Pablo Rodríguez. El podi de la categoria el tancà Umnbert Almenara. A la cursa juvenil Jordi Quintanas acabà sisè mentre que entre elits Ismael Ventura i David Lozano foren sisè i setè. La prova femenina tornà a les mans d´ Anna Villar, campiona destacada, en una cursa on Sandra Santanyes aconseguí un nou podi, la tercera plaça, just davant de la també catalana Mercè Pacios. Un enfonsament físic va treure el títol sots 23 a Miranda Agustí qui a meitat de la seva cursa dominava però al final quedà tercera. Ariadna Trias fou sots campiona juvenil.
A la jornada de dissabte a M60 Miquel Parera fou tercer i Aureli Rodríguez segons per darrere de Jose Simancas (Madrid). En M50 Paco Guerra es proclamà campió d' Espanya per davant d´ Alfredo Portella. En M30 els catalans Pau Egeda i Cristian Collados foren segon i tercer respectivament.