Un repte de 24 hores al Circuit de Calafat

26/06/2012
Carretera

Un repte de 24 hores al Circuit de Calafat

El proper cap de setmana del 7 i 8 de juliol tornarem a viure dos dies de ciclisme i resistència al Circuit de Calafat de Tarragona en la segona edició de les 24h CycloTour.
Aquest cop els organitzadors proposen diferents alternatives de participació pels ciclistes, triatletes i amants de l'esport en general però també hi ha preparades activitats per l'entreteniment de families i amics.
Pels competidors, aquest cop hi haurà tres alternatives a triar: les
24 hores, les 12 hores i la Matinal Fixed. Els qui optin per les 24 hores de resistència podran participar en solitari a la categoria Solo o per equips a les categories Duo (2 participants), Race (4 participants), Marathon (6 participants) i Team (8 participants).
Els participants de les 12 hores també podran fer-ho en solitari o en equips de 2 ciclistes (categoria Duo) o 4 ciclistes (categoria Race).
A la Matinal Fixed només podran participar ciclistes que portin una bici de pinyó fix o lliure durant un temps de dues hores.
Aquest any les referències a batre són els 828 quilòmetres que l'any passat va fer l'equip que va liderar la classificació general, els 767 quilòmetres que va fer el primer en la categoria Solo o la volta més ràpida al circuit en 4 minuts i 23 segons.
Les curses de resistència de 12 i 24 hores comencen el dissabte a les
16:00 hores de la tarda. Durant tot el cap de setmana hi haurà diferents activitats d'oci per participants i acompanyants amb la possibilitat també d'anar a la platja, que està a cinc minuts del circuit.

Les inscripcions estan obertes fins el proper dilluns 2 de juliol. Teniu tota la informació a la web www.24hcyclotour.com i també a la pàgina de Facebook www.facebook.com/cyclo.veinticuatrohoras.