Primera crono-gimkana del Club Ciclista San Boi

25/06/2012
Promoció

Primera crono-gimkana del Club Ciclista San Boi

Un total de 27 nois i noies de les categories aleví (6) i infantil (21) han pres part a la primera crono-gimkana d'aquesta temporada que s'ha organitzat al Parc Ciclista de Sant Boi sota l'organització del Club Ciclista Sant Boi.
Els nois i noies han fet una contrarrellotge formada per 11 zones d'habilitat més una rodada de 1.600m. En les dues categories hi va haver molta igualtat, fins al punt de que en alevins només hi va haver 10 segons de diferència entre tots els participants i, el més espectacular, que els 3 primers infantils van fer el mateix temps real.
En general hi va haver un bon nivell, les zones d'habilitat van enregistrar un nombre de penalitzacions especialment baix per ser la primera vegada que es feia aquesta prova. En aquesta ocasió, 3 participants van aconseguir fer les 11 proves d'habilitat sense cometre cap errada.
Pol Monserrate (aleví, CC Ca n'Anglada), Nerea Ruiz (fèmina aleví, UC Vilanova), Alex Ruiz (infantil, PC Nicky's) i Júlia Ribas (fèmina infantil, CC Baix Ter) van ser els nois i noies que van emprar menys temps i van fer menys (o cap) errada en la seva categoria.
El proper cap de setmana tindrà cita doble, primer dissabte a les 10h al circuit de ciclisme de Terrassa amb l'organització de la PC Nicky's i diumenge següent al circuit de Vic a les 10h, la segona de les tres crono-gimkanes.

Informació i fotografia: CC Sant Boi