Ismael Ventura, Cristofer Bosque i Anna Villar, nous campions de Catalunya de BTT

26/06/2012

La poblacio girorina d' Aiguaviva se ha estrenat aquest cap de setmana en el ciclisme i ha celebrat el Campionat de Catalunya de Raid a partir de Cadet BTT organitzat per Open Sport i se ha viscut una matinal molt animada amb una participacio de uns 100 nens i nenes, ja que tambe era puntuable pel Open Tactic. Els corredors del Campionat tenian tres curses segons categories en un circuit de 12 km que ha agradat amb un seguit de pujar i baixar sensa sensa cap cim important, i la forta calor va estar la principal di ficultat. En total es van disputar 13 Titols amb els corresponents mallots i medalles pels campions. Les dues curses de tres voltes van ser dominades pel Elit Ismael Ventura i el Master 30 Israel Nuñez, i la de dues voltes pel Cadet Josep Duran, i pel que fa a Femines, la millor va ser Anna Villar. En ellliurament de premis i van participar Joaquim Mateu, Alcalde Aiguaviva, Josep Pujols, Esports Genaralitat, i Josep Bochaca, President FCC.