35.000 persones passen pel Bike Show

19/06/2012
Cicloturisme

35.000 persones passen pel Bike Show

Han estat moltes les persones que han decidit passar-se pel Parc del Fòrum de Barcelona per gaudir d'una infinitat d'activitats esportives de molts tipus, però on la bicicleta i els patins han estat els protagonistes.
La jornada ha començat a les 10 del matí amb dues activitats en paral•lel. Mentre que en el Fòrum s'obrien les portes perquè el públic pogués entrar al recinte, es donava la sortida a la marxa popular que recorreria 12 quilòmetres per Barcelona. 10.000 ciclistes i 1.000 patinadors han aprofitat la possibilitat de recórrer una Barcelona sense semàfors ni trànsit. Avui, tot el protagonisme ha estat per a les rodes sense motor, ja fossin bicicletes o patins.
Els milers de participants han anat arribant al Parc del Fòrum i s'han unit als que s'han acostat sense participar en la marxa popular, donant un gran ambient a tota aquesta superfície plena d’exhibicions, cursos, carreres ... Un ambient de festa amb un clima del mateix nivell: sol, temperatures estiuenques i unes vistes al Mediterrani que converteixen aquest emplaçament en un lloc idíl•lic. Citant a Jon Larrucea, tercer en el rànquing mundial de patinatge i Campió d'Europa, "Barcelona és un dels referents europeus del patinatge, amb unes zones perfectes per la seva pràctica. El clima que tenim és genial durant tot l'any. I referent al Fòrum en concret, doncs està en aquesta mateixa línia. És un espai cèntric que ofereix milers de metres quadrats amb unes superfícies molt planes i unes vistes espectaculars".
L'atracció d'aquestes pràctiques és enorme, trobant desenes de famílies que han acudit a aquesta gran festa. Pares, mares i nens de totes les edats han participat en les diferents activitats que hi havia preparades, a més de poder gaudir d'exhibicions de tot tipus. Destacar les que César Cañas i Dani Comas han realitzat sobre les seves bicicletes de trial, deixant bocabadades a persones de totes les edats. No se sap del potencial d'aquestes bicicletes fins que es veu en directe a un d'aquests cracs de l'equilibri i la potència.
En un ambient festiu ha finalitzat la setena edició del Bike Show, demostrant que Barcelona és una ciutat amb una gran cultura per l'esport i l'oci outdoor.

Nota d´ Ocisport