Concentració de la preselecció infantil

20/06/2012
Carretera

Concentració de la preselecció infantil

El dissabte 16 de juny la comissió de Ciclisme Infantil va organitzar una concentració amb els 16 ciclistes infantils (entre nens i nenes) preseleccionats pel campionat d'Espanya escolar que aquest any es celebrarà a Astúries. La sessió va servir per a que tots coneguessin i fessin la prova de crono-gimkana dels campionats, a més de que els tècnics poguessin continuar amb l'avaluació dels corredors. Especialment satisfactòries van ser les proves d'habilitat; van tenir un bon nivell, es van cometre molt poques errades i van demostrar domini dalt de la bicicleta.
Aquesta preselecció estava composta per Paula Sellol, Carla Puig, Mariona Costa, Alex Ruiz, Iván Valle (PC Nicky's), Berta Orozco, Claudia González (SC Guíxols), Júlia Ribas, Judit González (CC Baix Ter), Jordi López, David Gijón (CC Ca n'Anglada), Pol Hervás, Joan Paniagua (CC Sant Boi), Alex Jaime (CE Quart de Volta), Jofre Cullell (CC Farners) i Marc Brustenga (CC Amunt).
La comissió de Ciclisme Infantil vol donar les gràcies a tots els ciclistes, tècnics i pares, per haver col•laborat en aquesta jornada.

Font fotografia: Maite García