Novetats per aquesta Marxa La Bonaigua

27/05/2012
Cicloturisme

Novetats per aquesta Marxa La Bonaigua

El dissabte 2 de juny, a les 8:30 h es donarà la sortida de la marxa cicloesportiva organitzada pel S.C.C. Pobla de Segur i puntuable pel Circuit “CicloPirineus” de la FCC i pel Circuito de Cicloturismo de “Ciclismo a Fondo”
La inscripció es oberta fins el dimarts 29 de Maig a www.labonaigua.cat ,  on es pot trobar tota l’informació de la marxa.
Es canvia el sentit del recorregut respecte al del any passat, sortint de La Pobla cap a Pont de Suert pel alt de Perves, i despres seguir pel tunel antic de Vielha, pujar els 2070 m de la Bonaigua per Salardú, i un llarg descens fins a Gerri de la Sal per finalment pujat l’alt de Bretui abans d’arribar a La Pobla.
Els ciclistes que arribin al quilometre 170, a Gerri de la Sal, abans de les 15:30, o sigui a una mitjana igual o superior als 24 km/h, podràn completar el recorregut de la “SuperBonaigua” amb un total de 202 km i un desnivell positiu acumulat de 3400m.
Tots aquells que arribin al quilometre 170 (Gerri de la Sal) passades les 15:30h, hauran de continuar pels tunels de Collegats cap a La Pobla per completar els 187 km i un desnivell acumulat de 2700m de la “Bonaigua Clàsica”
L’organització posarà en ruta Cicloturistes Guía, clarament identificables, que realitzaran la marxa  a una velocitat mitjana calculada per arribar al tall, a Gerri de la Sal, abans de les 15:30h, i com un referent limit per tots els ciclistes que vulguin fer la SuperBonaigua.