El CC Xavi Tondo es presenta aquest diumenge amb una original proposta

25/05/2012
Carretera

El CC Xavi Tondo es presenta aquest diumenge amb una original proposta

El Club de Ciclisme Xavi Tondo organitza el proper diumenge, 27 de maig, l'acte "Un somriure per Xavi Tondo",  una trobada d'amics i aficionats a la bicicleta un any després de l'adéu de l'estimat ciclista vallenc.
L'acte, que tindrà lloc a l'1 del migdia, davant el pavelló Xavier Tondo i Volpini, al barri del Fornàs, comptarà amb una concentració de bicicletes de totes les entitats ciclistes de la ciutat, que es trobaran en aquest indret en tornar de les respectives  sortides dominicals per les carreteres de la comarca. A la concentració s'hi podran afegir tots els amics, aficionats i vallencs que ho desitgin.

Club de ciclisme Xavi Tondo

Durant l'acte es presentarà el Club de Ciclisme Xavi Tondo, una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu promocionar aquest esport entre els més joves, i que neix ple de projectes i d'idees.
 
"Xavi Tondo" al pavelló municipal

Al final de l'acte,  que comptarà amb representa-ció institucional, es descobrirà la inscripció "Pavelló Xavier Tondo i Volpini" a la façana del Centre Esportiu Municipal el Fornàs, que a partir d'ara presidirà el pavelló poliesportiu que porta el seu nom.