Quatre curses a la demarcació gironina aquest cap de setmana

22/05/2012
Carretera

Quatre curses a la demarcació gironina aquest cap de setmana

El proper cap de setmana la província de Girona tindrà quatre competicions.

8a MARXA BBT DIA DE LA PROFESSIÓ ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS.
QUART, DISSABTE 26 A LES 9 DEL MATI.

CETIC, organitza la tradicional marxa de btt aquest dissabte, que sortirà a les 9 del matí del Centre de BTT de Quart amb un de 28 km on els "bikers" podran fruir dels corriols i pistes del entorn de Les Gavarres com el Santuari dels Angels, Montnegre o la riera Celre. I a la tornada es faran obsequis, premis i esmorzar.

ULLÀ, ORGANITZA ELS JOCS ESCOLARS PER LA  PROMOCIO DEL BTT.
Aquest dissabte 26 a les 4 de la tarda, el Club Ciclista Futur  Esport, i el Consell Esportiu del Baix Empordà, organitzen una jornada de Jocs Escolars dirigida especialment a la promoció del btt dels nens i nenes d' edat escolar i per conèixer millor la natura amb els encants del ciclisme de btt. Per veure full d´ inscripció.

9a RUTA  AMB  BTT DE  VILADRAU.
Viladrau, diumenge 27 a les 8' 30 h

El Club Ciclista Ganduls btt Viladrau organitza una marxa de btt amb uns encants especials donat que els amants del btt  podran gaudir de un divertit mati tot pedalejant per recons de gran bellesa com l’emblemàtic Parc del Montseny amb la natura mes pura i fascinant.  Els organitzadors han preparat dos circuits de 25km i una  de 50 km exigent amb la Ruta Bandolera tot recordant el personatge carismàtic Serrallonga. També han preparat un record personalitzat, regals i esmorzar. per mes informació: www.gandulsbttviladrau.com

II MARXA  DE  BTT  2012  L' ESCALA - EMPURIES.
DIUMENGE 27 A LES 9 DEL MATI

El Club Ciclista l' Escala Empúries organitza una marxa popular de btt amb dues rutes de 32 i 20 km per la muntanya del Montgrí per aquest diumenge amb sortida al club nàutic de l' Escala, i també han preparat un obsequi record i una bona botifarrada.

Nota: Francesc  Moradell  (Delegació de la FCC a Girona)