La Marxa BTT de Vilablareix reuneix 500 bikers

14/05/2012
BTT

La Marxa BTT de Vilablareix reuneix 500 bikers

La colla BTT 3xHora ha organitzat aquest diumenge 13/05/2012 la seva 7a Marxa Popular amb BTT, on han participat mig miler de participants entre la volta i la llarga (24 i 34km respectivament).
La festa de la BTT ha estat un èxit de participació a les comarques gironines, i els corredors han quedat molt contents amb els més de 150 regals que s'han sortejat per valor de més de 9.000€, cosa que ha fet que juntament amb l'esmorzar i els obsequis la gent hagi gaudit d'allò més bé a l'arribada.
Cal destacar que el temps ha acompanyat, però la duresa del desnivell amb pocs quilòmetres ha fet que molts corredors arribessin amb rampes. El servei de massatges gratuït ha fet que molts dels participants a l'arribada poguessin fer una bona recuperació muscular.
Finalment per part de l'organització s'ha fet entrega a cada participant d'una bossa amb més de 10 obsequis. Igualment als s'han lliurat premis i trofeus als 3 primers classificats del recorregut llarg i curt, en les categories masculina i femenina, al recorregut infantil, al primer local, i fins hi tot l'últim participant ha tingut un premi de consolació. David Mascort, alcalde de Vilablareix, va presidir els actes de la marxa.

Tota la informació: http://3xhora.cat/marxa2012.htm

Informació: Lazaro Roman (3xHora Colla BTT )