El BikeParc Gardeny proclama els campions infantils de Lleida de BTT

07/05/2012
BTT

El BikeParc Gardeny proclama els campions infantils de Lleida de BTT

Ahir dissabte es va donar el tret de sortida a la nova Copa Lleida BTT Infantil, en una prova organitzada pel Club Ciclista Terres de Lleida que a més va servir per celebrar el Campionat Provincial d'aquesta especialitat. Més de 45 participants es van aplegar al Bike Parc de Gardeny per disputar-se el campionat de la província i els primers punts de la Copa Lleida, que torna a recuperar l'arrossegament de punts per fer la classificació general.
Si bé hem de lamentar dues caigudes en les sortides de les categories més petites, prebenjamins i benjamins, afortunadament sense conseqüències, també cal destacar les curses més emocionants que es van poder veure en les altres categories. En alevins, Oriol Muntanyola i Genís Escote es van marcar durant les 8 voltes que van fer al circuit, abans de jugar-se la victòria en un esprint en el qual en Genís, quan faltaven 20 metres per l'arribada, va caure. D'aquesta manera Oriol Muntanyola guanyava la cursa i el campionat provincial de la seva categoria .
En infantils quatre corredors, David Cabezas, Joel Bellmunt, Marc Ferrer i Mario, van formar un grup que va despenjar la resta de corredors i van fer junts tota la cursa, fins a disputar-se el triomf final en els darrers 100 metres. En aquest esprint David Cabezas va ser el més fort.
Donem la benvinguda als quatre corredors procedents de Vila-seca i un altre de Barbastre, que per primera vegada van competir a les nostres terres i van manifestar el seu interès per participar en la lliga de curses de la Copa Lleida.
Els campions provincials van ser: en fèmines, Laia Roca (CC Linyola), Núria Pons (CC Terres de Lleida), Maria Banlles (CC Alguaire) i Cristina Urgell (CC Terres de Lleida). En les categories masculines, Raül Ventoso (CC Terres de Lleida), Andreu Reyes (CCB Comarques de Lleida), Isaac Jones (CC Terres de Lleida), Oriol Muntanyola (CCB Comarques de Lleida) i Joel Bellmunt (CUCE Mollerussa). Precisament a Mollerussa, i més concretament al circuit del Parc de la Serra, tindrà lloc la pròxima cita de la Copa Lleida de BTT, el 19 de maig.

Crònica i foto: Jordi Puche