Ivan Oulego és el més ràpid al descens de Susqueda

07/05/2012
DHi

Ivan Oulego és el més ràpid al descens de Susqueda

El corredor barceloní Ivan Oulego (Massi) ha demostrat un cop mes que es un dels millors corredors de descens de btt i se ha imposat en la cursa que se ha disputat al municipi de Susqueda organitzat pel club Ciclista Rumblebikes amb sortida al Santuari del Coll amb un recorregut tècnic i rapid de 4 km com ho demostra el temps de Oulego de 4-08 que ha mantingut un frec a frec amb el segon Bernat Guardia (Massi), i cal destacar el tercer lloc del cadet Ferran Jorba(O. M.Bicis), i en Femines la tambe cadet de la Catalunya Nord Viktoria Gimenez(Les Angules) ha superat a les Elits amb un brillant descens. I com a fet negatiu tenim que lamentar la forta caiguda de Mireia Bosca i que desitgem una rapida recuparacio. La cursa ha acollit uns 180 participants  amb una bona participacio de França. 
Una millora ha destacar en aquesta prova ha estat la posada en servei amb èxit del nou sistema de cronometratge coordinat en aquesta cursa pel equip arbitral gironí..

Guanyadors per categories

Elit: Ivan Oulego ( Massi-Casa Masferrer ), Sub 23: Jordi Junyent ( Avià ), Junior: Guillem Jorba ( O.M. Bicis ), Cadet: Ferran Jorba ( O.M. Bicis ),  Femines Cadet: Viktoria Gimenez ( Les Angles ), Femines Elit: Victoria Hernandez ( Fornells de la Selva ), Infantils: Sylvain Buisan ( Les Angles ), Master 30: Joan Vicente ( Vila Bike ), Vetera 40: Ramon Figueres ( Difarent Bike ), Vetera 50: Juan F.Vicente ( Vila Bike ), Rigides: Issac Perich ( La Tribu btt Forallac ), Promocio: Pol Marin.

La propera cursa  es disputara a Pau ( Alt Emporda ) el dia 17 de juny i sera puntuable per la Xallenge Catalala i tambe Campionat de Catalunya amb els corresponents mallots de campio i campiona de Catalunya

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la FCC a Girona)