Vall de Lord acull la Copa Catalana Internacional aquest cap de setmana

04/05/2012
BTT

Vall de Lord acull la Copa Catalana Internacional aquest cap de setmana

El proper cap de setmana 5 i 6 de Maig l'atenció del BTT es desplaça fins a la localitat de la Vall de Lord, comarca del Solsonès. La cita, puntuable per la Copa Catalana Internacional oferirà molts al.licients, entre ells la doble jornada de competició, amb la disputa d'una contrarellotge individual el dissabte i la cursa el diumenge.
Vall de Lord torna amb una destacada participació internacional, amb corredors vinguts de Portugal, França, Andorra, així com de Rússia i fins i tot del Japó. També han confirmat la seva presència bikers de la talla d'Iñaki Lejarreta i Rubén Ruzafa, exponents del millor BTT estatal que es juguen la plaça als JJ.OO de Londres.
Una oportunitat de luxe per al públic assistent que es desplaci a Sant Llorenç de Morunys, doncs l'emoció està asegurada en aquest tercer assalt a la Copa Catalana Internacional de BTT que ja ronda els 300 inscrits i que és considerada una de les proves més especials i genuïnes del calendari.
El circuit, dissenyat pel Club BTT Vall de Lord transcorrerà pels sectors de Vilasaló i de la Torreta, amb un total de 6,3km i un desnivell de 275 metres, amb un recorregut exigent i molt característic que el diferencia de la resta d'escenaris del calendari, amb trams i sectors molt estrets.
La contrarellotge es disputarà en bona part del traçat, retallant alguns sectors intermedis. En total, serà una lluita contra el temps i uns 4 quilòmetres previstos per a aquest primer dia de competició, disputats sobre un recorregut amb zones tècniques molt interessants.
Les pre-inscripcions finalitzen el dijous 3 de maig, evitant així el recàrrec de 5 euros per a aquells que s'inscriguin a la prova el mateix dia de la cursa.

Més informació i pre-inscripcions a http://www.ocisport.net/