La Copa Catalana de femenina comença el proper diumenge

04/05/2012
Carretera

La Copa Catalana de femenina comença el proper diumenge

Aquest diumenge la Copa Catalana femenina donarà el toc d´ inici. La primera prova puntuable per a les categories juvenil i cadet, d'un total de vuit, serà el proper diumenge 6 de maig, a Sabadell (XVI Memorial Fidel Bagan), mentre que la categoria elit, amb catorze proves, començarà el 20 de maig a la localitat d' El Milà (Tarragona).
La Copa Catalana de las tres categories finalitzarà el 29 de setembre a Sant Vicenç dels Horts (Barcelona) i les diferents líders rebran mallot acreditatiu al  finalitzar cada una de les carreres puntuables.
La confecció d´ aquesta competició ha estar gràcies a la nova Comissió de Fèmines de la FCC. Alba Díez (coordinadora), Sandra Santanyes (btt), Mireia Abant (trial), Anna Laredo (carretera juvenil), Jo Smith (carretera elit), Eli Escursell (carretera cadet), Tamar Luque (pista) formen un jove grup de treball que pretén potenciar el ciclisme femení, des de dins, i donar solució a els diferents problemes de totes les disciplines del ciclisme.
El principal cavall de batalla de la Comissió, en aquest inici de temporada, ha sigut confeccionar precisament un calendari de proves puntuables per a la Copa Catalana de carretera, intentant consensuar els interessos de tots els equips i corredores, aprofitant les curses masculines de les categories de veterans, juvenils i cadets, que no coincideixin amb les proves més importants del calendari femení estatal, com la Copa d' Espanya o el Trofeu Euskaldun.