Bona presència de nens al Trofeu Primavera olotí

01/05/2012
Promoció

Bona presència de nens al Trofeu Primavera olotí

El Club Ciclista Olot Infantil que presideix Josep M. Carrera, ha organitzat el tradicional Trofeu Primavera en la seva XXXII edició, amb molts anys fent ciclisme de Promoció, i en aquesta matinal se han celebrat 6 curses en un circuit de 1000 mts per les categories de Benjamins, Principiants, Alevins i Infantils, i era puntuable per la Copa Catalunya. La participació ha estat de uns 80 corredors i cal felicitar i destacar la generositat del club amb els trofeus, rams i obsequis per tots.
Els guanyadors de les diferent curses han estat els següents nens i nenes: Benjamins: Oriol Alcaraz  ( Ciclos Morenito) i Lucia Garcia ( Ayats Cicles). Principiants: Oscar Rota ( Cicles Morenito) i Laura Molenaar ( Olot Infantil ). Alevins: Gerard Bofill ( Jodofi Supermercats) i Nerea Ruiz ( Versalles-Valentine), Arnau Fonollosa ( Comdibal ) i Mireia Trias ( Palafrugell ). Infantils: Ivan Martell ( Comdibal ) i Carla Puig. Pol Hervas ( Sant Boi ) i Judit Gonzalez ( Jodofi ).

Assenyalar que el corredor Infantil Jofre Collell que domina molt be tant la carretera com el btt, va tenir que plegar per una caiguda no greu, quan ja tenia la cursa pràcticament guanyada.

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)