Ivan Díaz i Anna Villar guanyen la segona prova de Copa Catalana BTT a La Llacuna

29/04/2012
BTT

Ivan Díaz i Anna Villar guanyen la segona prova de Copa Catalana BTT a La Llacuna

La població de La Llacuna, situada al sud-oest de l'Anoia, acollia la segona prova de la Copa Catalana Internacional 2012. La organització havia preparat un circuït exigent de 10km amb unes dures pujades a l'inici i amb una part tècnica per dins del bosc en la seva part final.
El ciclista de Castelló Ivan Díaz (L'Esprint) aconseguit a La Llacuna la seva primera victòria en la Copa Catalana Internacional amb un temps de 1h38' per davant d'Ismael Ventura que arribava un minut i mig després després de realitzar una magnífica carrera que l valia el maillor de líder del campionat. I és que Ivan Díaz ha estat en les primeres posicions de la cursa en tot moment, tot i que les dues primeres voltes de les tres que havien de completar el circuït, el francès Marc Colom anava en primera posició però ha patit una inoportuna caiguda durant la última volta. El tercer corredor en creuar la línia de meta era Cristopher Bosque (Tomàs Belles) que s'enduia la victòria en sub 23 i entrava a pocs segons del seu company d'equip Guillem Múñoz que completava el podi èlit. La victòria en sub-21 era pel jove de Prats de Lluçanès Adrià Noguera (Tomàs Belles) aconseguint la sisena posició en la classificació general.
En categoria elit femení la cursa ha estat dominada durant les dues voltes per  Anna Villar (Tomàs Bellès) que s'exprimia al màxim tot i tenir les seves rivals a una distància prudencial i aconseguir completar la cursa amb 1h22'. Uns minuts per darrera arribava Mercè Pacios (Conor Saltoki) i Mariona Càtedra (Cicles Ayats) que ocupaven les altres posicions del podi.
El corredor de Porqueres Jordi Quintanas (Chain Reaction) guanyava en categoria júnior per davant de Jordi Giralt i Lluís Cortadellas.
En cadets el corredor també del Pla de l'Estany Josep Duran (Tomas Belles) s'enduia una victòria molt ajustada per davant de Marc Abellan i Joan Ruiz.
L'arribada més emocionant es donava en la categoria master 30 on Tomas Misser (Guak) i Cristian Collados (Bicis Esteve) arribaven a l'esprint i creuaven la línia de meta al mateix segon amb una diferència gairebé nul•la. Finalment els jutges gràcies a la foto finish donaven la victòria a Tomas Misser.
Fco Javier Salamero vencia amb master 40, Francisco Guerra en master 50, Miquel Parera amb master 60, Sara Gai en fèmines cadet, Laia Fores amb Fèmines Júnior i Miranda Agustí en fèmines sub-23.
Per equips Tomàs Belles guanyava amb un total de 885 punts per davant de Interflon Bike Tandem amb 421 punts i Basoli amb 370 punts.
El líders actuals de la Copa Catalana Internacional després de dues proves disputades són Ismael Ventura (Chain Reaction) i Anna Villar (Tomas Belles).
La propera cita és el cap de setmana 5-6 de maig a Vall de Lord amb una prova contra-rellotge el dissabte a la tarda i la prova de rally el diumenge en un dels circuïts més ben valorats del Campionat.