Pre-inscripcions obertes per la CCI de La Llacuna i Vall de Lord

19/04/2012
BTT

Pre-inscripcions obertes per la CCI de La Llacuna i Vall de Lord

Les pre-inscripcions per la segona i tercera prova de la Copa Catalana Internacional que es disputaran a La Llacuna, el 29 d'abril, i a Vall de Lord, el 5 i 6 de maig, ja estan obertes.
La Llacuna és un municipi de la comarca de l'Anoia, situat a uns 90 km de Barcelona i que es caracteritza per un relleu muntanyós. Amb sortida i arribada a La Llacuna, els corredors hauran d'afrontar un recorregut que passarà pel castell de Vilademàger, enllaçant corriols de sotabosc d'una bellesa incomparable.
El 5 i 6 de Maig serà el torn de Vall de Lord, comarca del Solsonès, a la província de Lleida, en una privilegiada situació al prepirineu, als peus del Port del Compte. Per sisè any consecutiu, el circuit transcorrerà pels sectors de Vilasaló i de la Torreta, amb un total de 6,3 km i un desnivell de 275 metres. El circuit és una delícia pels amants de la BTT: senders tècnics i divertits, contrast de paisatges, zones de bosc frondós i alguna pujada bastant exigent.
Per participar en qualsevol d'elles, cal formalitzar la pre-inscripció on-line abans del dijous previ a la competició. El pagament es farà efectiu en el moment de recollir el dorsal a la zona d'inscripcions, tan el dissabte com el diumenge, fins una hora abans de l'inici de la cursa corresponent.

Tota la informació: www.ocisport.net