Atapeït cap de setmana de ciclisme a Girona

18/04/2012
Carretera

Atapeït cap de setmana de ciclisme a Girona

El proper cap de setmana serà especialment atractiu pels ciclistes a les demarcacions gironines amb quatre esdeveniments sobre dues rodes previstos tant per carretera com per muntanya.
 
La Cellera de Ter
Memorial Josep Mª Pont-Copa Catalana

El club ciclista Esprint organitza 2 curses per carretera en la mateixa matinal de diumenge puntuable per la Copa Catalana. A les 9 h del matí cursa per veterans de 56 km i a les 11 h cursa per júniors de 70 km.

Fornells de la Selva
Open Tàctic BTT-Gran Premi Excel•lentíssim Ajuntament

El club BTT Fornells organitza la tercera puntuable de l’Open Tàctic BTT. A les 9’30 h sortiran les categories del circuit llarg de 10 km. Un dels canvis que ha agradat és en les curses de nenes i nenes que sortiran a les 11 h amb circuits de 1 i 2 km separats del circuit gran.

Roses
II Marxa Sportful-Arueda.com

El club ciclista Arueda.com organitza una marxa cicloturista de carretera amb sortida a les 9’30 h des de el pavelló poliesportiu de Roses. La marxa tindrà un recorregut de 119 km per gaudir d’una divertida matinal de cicloturisme, Roses, Sant Pere Rodes, Llançà, Portbou, Banyuls, Espolla, Mollet de Peralada, Garriguella i Roses. Informació: www.deportbox.com

Vilafant
Open Road – Book BTT

El club ciclista Tramuntana X-Trem organitza la segona puntuable a Vilafant de l’Open Road-Book BTT amb l’especialitat d’orientació i aventura.
Per més informació: www.sappysport.com