Bernat Seuba és el nou líder de la Copa Osona de trial

16/04/2012
Trial

Bernat Seuba és el nou líder de la Copa Osona de trial

La quarta prova de la Copa Osona de Trial disputada aquest diumenge a Tona ha fet arribar el certamen osonenc al seu punt àlgic a només dues cites per a la seva finalització.
La prova tonenca disputada en el Balneari Codina i en el parc de la Font del Ferro ha ofert unes zones força humides i enfangades per la pluja caiguda durant la tarda del dissabte. A primera hora de diumenge la boira ha mantingut aquesta humitat fins a mig matí mantenint les zones relliscoses pels més de cent inscrits citats a Tona, finalment el sol s’ha imposat arrodonint la jornada.
Al capdavant de la classificació expert hi ha hagut un sobtat canvi de liderat. Bernat Seuba d’Òdena ha sabut aprofitar l’absència dels dos principals favorits, a priori, Rafa Tibau i Gerard Aguilar i s’ha imposat en el relliscós terreny tonenc amb una puntuació de 15 punts a la primera volta i 16 a la segona, dominat de principi a fi la prova. A set punts i en segona posició ha finalitzat Pol Tarrés de Cabrils. Joan Torres de Rellinars ha estat tercer amb 39 punts.
A la general provisional el de l’Anoia i el del Maresme estan empatats amb 58 punts. La tercera posició és per Rafa Tibau a només un punt del liderat. Més despenjat a la classificació, però no per això amb menys opcions, hi ha Guillem Mauri de Calella de Palafrugell amb 39 punts.
En open verd victòria del local David Martínez, el liderat continua per a Roger Lladó que ha estat tercer. El taradallenc Crístofer Iglésias s’ha imposat en open blau i és tercer a la general mentre que Toni Saladelafont de Calders, quart, manté el liderat. Una nova victòria de Lluc Plans de Sant Antoni de Vilamajor el referma al capdavant de la classificació open blanc.
Complicada jornada pels pre benjamins sobre el terreny tonenc on Roger Martínez de Sant Feliu de Codines s’ha imposat i continua primer de la general. El benjamí Aleix Arrufat de Valderrobles ha guanyat de nou i es manté al capdavant.
Martí Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor i Toni Guillen de Sant Feliu de Codines continuen amb la seva bona trajectòria de victòries consecutives en principiants i alevins respectivament sense cedir opcions a cap del seus respectius oponents.
L’infantil Marc Seuba d’Òdena s’ha imposat ascendint fins la tercera posició de la general. El liderat continua per a Joan Martín de Granollers. Finalment Eduard Aran de Borgonyà s’ha imposat en cadets i manté el liderat.

La penúltima prova de la Copa Osona serà el proper 6 de maig a Sant Julià de Vilatorta.