El 3 de maig es presentarà el llibre “Guia de colls de Catalunya, Andorra i Balears. 900 pujades en bicicleta de carretera”

10/04/2012
Cicloturisme

El 3 de maig es presentarà el llibre “Guia de colls de Catalunya, Andorra i Balears. 900 pujades en bicicleta de carretera”

Dins de les activitats que es porten a terme per celebrar el Centenari de l’Sport Ciclista Català, aquest històric club vol convidar a tots els cicloturistes de Barcelona i els seus voltants a la presentació que el company Frederic Ràfols farà del seu llibre “Guia de colls de Catalunya, Andorra i Balears. 900 pujades en bicicleta de carretera”.
El Frederic ha recorregut en bicicleta gran part de la geografia catalana. Ha fet brevets, marxes, passejades en bici, sol i en companyia. Ell ens explicarà anècdotes de les seves sortides en bici, sobretot pel que fa referència a les pujades, contra més dures millor, i que ha anat classificant en el seu llibre.
El proper dijous 3 de maig, a les 18:30 hores us esperem al Centre Cívic de Torre Llobeta del Carrer de Santa Fe, 2 de Barcelona (metro Maragall) per gaudir d’una vetllada on es parlarà d’autèntic cicloturisme. L’entrada és gratuïta.
Més informació de la Guia al bloc del Frederic Ràfols.

Text: http://cicloturismecat.wordpress.com/