Cloenda del Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport a Salt

02/04/2012
BTT

Cloenda del Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport a Salt

Aquest dissabte ha finalitzat el Curs CIATE que s’ha celebrat els cincs caps de setmana de març a les instal•lacions de UFEC de Salt organitzat per la FCC Delegació de Ciclisme de Girona amb el tècnics i professors següents: Josep Farrus, Carles Ferrer, Xavier Ràfols, Jordi Arteman, Daniel Navarro i Carles Torrent.
En aquesta última jornada també han assistit Josep Pujols, representant territorial d’Esports i Lluís Barba, representant d’UFEC per fer el lliurament de certificats als assistents del curs que els permetrà obtenir la llicència de monitor CIATE de ciclisme per col•laborar amb Escoles de Ciclisme i dirigir equips de competició fins a la categoria de cadet a Catalunya.
Aquests són els assistents que han obtingut el certificat CIATE:
Jordi Cantal, Marc Canal, Jordà Cullell, Jose Case, Angel Gonzalez, Felisario Expósito, Jordi Gironès, Victoria Hernandez, Josep M. Gonzalez, Jacint Sarquella,  Miquel Teixidor, Lluís A. Soler, Gerard Paredes, Josep Lopez, Sergi Güell, Miquel Brunsó, Damià Arquillo i Gerrit Molenar.
Des de la FCC Delegació de Ciclisme de Girona ens plau felicitar i agrair als professors, organitzadors i assistents per l’èxit d’aquest Curs CIATE.