Presentada la Volcat Ara Lleida Barcelona +

30/03/2012
BTT

Presentada la Volcat Ara Lleida Barcelona +

La sala de premsa de la Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació de la Volcat Ara Lleida Barcelona + 2012, la Volta Ciclista a Catalunya en BTT que es celebrarà entre els dies 6 i 8 d’abril a les comarques de Lleida i Barcelona. La presentació ha comptat amb la participació del diputat de CiU, Marc Escarré, i del director de la cursa i de l’empresa organitzadora Ocisport, Albert Balcells.
VolCat és una prova de tres dies que recorrerà diversos indrets de Catalunya, amb una especial incidència a les comarques de Lleida i que enguany també s'endinsa a la província de Barcelona. La primera etapa transcorre des de La Coma (Vall de Lord) fins a Solsona, la segona etapa de Solsona a Igualada, i la tercera i última, d'Igualada a Castellolí. Segons els organitzadors, la primera etapa sorprendrà els participants per la seva bellesa, la segona serà la decisiva per la seva duresa, mentre que la tercera ha estat qualificada de més tècnica.
Segons Marc Escarré, la VolCat compagina oci i aventura pels amants de la bicicleta de muntanya, i serveix per donar a conèixer les comarques de Lleida, promocionar l’esport tant a nivell d’èlit com amateur, fer difusió del territori i de tots els serveis que ofereix, ajudar el sector turístic i hoteler, i promocionar el voluntariat.
Per la seva banda, Albert Balcells ha explicat que la Volcat vol donar a conèixer el territori català fora de les pròpies fronteres, internacionalitzant la prova. De fet, enguany serà la quarta ocasió en que la volta tindrà caràcter internacional.
A tan sol 6 dies perquè arranqui laVolcat 2012, la cursa ja està preparada per rebre bikers d’àmbit local, nacional i internacional, entre els quals destaca la participació d’equips de Noruega, Finlàndia, Portugal, França i Andorra.
 
Més informació i inscripcions a www.ocisport.net