La Volcat més Popular

27/03/2012
BTT

La Volcat més Popular

Falten només 2 setmanes perquè comenci a rodar la Volcat Ara Lleida Barcelona +, la volta ciclista en BTT de 3 etapes que creua les terres de Lleida i s'endinsa a la província de Barcelona en plena Setmana Santa, la millor època per gaudir de la bicicleta tot terreny.
Per prendre part en la Volcat, que es disputarà concretament els dies 6, 7 i 8 d'abril, cal estar mínimament preparat ja que les etapes són dures i llargues. Per aquest motiu, si vols participar de l'aventura però no t'atreveixes amb el repte de les tres etapes, si vols pedalejar al costat dels millors però seguint el teu ritme, apunta't a la modalitat Popular i escull entre pedalar en una o dues etapes. En aquest cas, és important inscriure's de forma anticipada, ja que cada etapa està limitada a 100 inscrits populars i hi ha la possibilitat que es superi el límit d'inscripcions abans del mateix dia la prova. També és important contractar llicència de dia en cas de no tenir-ne.
Entre els atractius d'aquesta Volcat es troba l'espectacular entorn pel qual transcorrerà la volta, amb zones d'alt valor natural, espectaculars vistes i un terreny de primer nivell pel mountain bike.
La sortida de la prova, és a dir, la primera etapa tindrà el seu inici a la població de La Coma, a la Vall de Lord. El primer dia els corredors hauran d'afrontar una etapa de 50 km per la comarca del Solsonès fins arribar a Solsona. La segona etapa serà la prova de foc d'aquesta Volcat, amb 95 Km i la tercera i última etapa durà els ciclistes d'Igualada a Castellolí al llarg de 36 Km. En aquesta última etapa , i com a tancament de festa, es realitzarà una botifarrada popular per tots els que hagin realitzat les 3 etapes o l'última de la VOLCAT ARA LLEIDA BCN+ 2012

Més informació i inscripcions a www.ocisport.net