Més de 300 inscrits per la Volcat Ara Lleida Barcelona +

16/03/2012
BTT

Més de 300 inscrits per la Volcat Ara Lleida Barcelona +

Falten tres setmanes per la Volcat Ara Lleida Barcelona + i ja són més de 300 els ciclistes que han tramitat la inscripció en aquesta volta per les terres de Lleida i província de Barcelona que se celebrarà els dies 6, 7 i 8 d'abril, en plena Setmana Santa.
La Volcat Ara Lleida Barcelona + és una prova pensada per a tots els públics. Aquest any la Volcat començarà a La Coma (Vall de Lord) i acabarà a Castellolí, amb una distància total de 180 quilòmetres dividits en tres jornades que faran les delícies tant dels ciclistes com dels acompanyants. Per això, l'organització facilitarà un roadbook a tots els acompanyants que ho desitgin per que puguin veure als seus coneguts. Així, com en altres edicions, en cada etapa hi haurà punts on els acompanyants podràn acudir a presenciar el pas dels ciclistes, i poder retrovar-se per fer assistencies o avituallar l'os.

1ª etapa: La Coma (Vall de Lord) – Solsona: 50 kms i 1.200 metres de desnivell positiu

2ª etapa: Solsona-Igualada: 95 kms i 2.500 metres de desnivell positiu

3ª etapa: Igualada-Castellolí: 36 kms i 1.200 metres de desnivell positiu

Aquesta serà la sisena edició de la Volcat i per a aquells que no l'hagin realitzat mai, han de saber que és una aventura que durarà tres dies per zones amb paisatges sorprenents i de gran qualitat per a la pràctica de la BTT. Si estàs buscant una bona excusa per gaudir aquesta Setmana Santa d'unes vacances diferents, aquí tens el pla perfecte.

Les inscripcions, amb places limitades, segueixen obertes a http://www.ocisport.net/, on també trobaràs tota la informació, així com les diferents possibilitats d'allotjament i transport.