Presentada la nova temporada del Ca´n Anglada

12/03/2012
Promoció

Presentada la nova temporada del Ca´n Anglada

Nova temporada i nova posada en escena de la Escola de Ciclisme Cicles Morenito-CC ca n'Anglada. La presentació va fer-se ahir diumenge 11-Març al Teatre de la Parròquia de ca n'Anglada, com ja ve éssent habitual en les darreres temporades.
Amb la presència del principal patrocinador, autoritats municipals i familiars i amics els corredors van ser els principals protagonistes de l' acte.
L'objectiu principal de la entitat continua basant-se en la promoció del ciclisme infantil, la introducció del ciclisme en la pràctica esportiva en edat escolar, el seguiment i la tecnificació del ciclisme, principalment de carretera, en atenció a programes de tecnificació reconeguts federativament i l'impuls de mesures de respecte i dignificació del ciclisme així com la seva difusió per atraure nous practicants en edat escolar.
La presentació va acabar amb un coffee-break i la sessió de fotos amb els alumnes de l'Escola fent d'autèntics models. L'Escola de Ciclisme participarà a les Curses del Calendari infantil de carretera i pista de la Federació Catalana, i entre les diferents activitats de la temporada mencionar que el proper 31 de Març té confirmada una jornada de ciclisme per als seus alumnes amb Josep Jufré.