Tot a punt Clínic de Ciclisme de Santa Susanna

08/03/2012
Carretera

Tot a punt Clínic de Ciclisme de Santa Susanna

Pensat per preparar les grans marxes cicloturistes de finals de primavera, les curses per etapes de mountain bike o la temporada de triatló, els propers 23, 24, 25 i 26 de març tindrà lloc a la localitat barcelonesa de Santa Susanna el I Clínic de ciclisme Santa Susanna amb Melcior Mauri.
L’activitat tindrà lloc a l’hotel Mercury de la mateixa localitat, que compta amb noves instal•lacions i serveis adaptats als ciclistes. El clínic constarà de sortides amb bicicleta des del costat de la platja cap a zones de La Selva i paratges del Montseny, acompanyats per tècnics ciclistes, el propi Melcior Mauri i vehicles de suport.
A la tarda, ponències per part d’especialistes sobre pautes d’entrenament, tàctica, fisiologia i, també la possibilitat de passar test biomecànics, de deixar-se cuidar per fisioterapeutes esportius o gaudir del luxós hotel i l’entorn turístic de Santa Susanna.
Entre els participants es sortejarà una plaça a l’edició zero de la TRANSPYR® ROAD (La travessa dels Pirineus en bicicleta de carretera). Amb aquesta iniciativa, Santa Susanna que ja compta amb un públic ciclista nacional i internacional molt fidel, fa un pas més per consolidar-se com a destí ideal per l’entrenament i el gaudi de la bicicleta.
El Clínic està impulsat per la Fundació Turística Santa Susanna i organitzat pel Club Ciclista Santa Susanna i Anayet Sport Marketing, fundador de TRANSPYR®, amb la col•laboració de l’Hotel Mercury.

Per a més informació: http://www.stasusanna-online.com/ca/ciclisme/clinic, www.facebook.com/cyclingsantasusanna i info@anayet.eu