La Copa Osona de trial viatja diumenge a Roda de Ter

08/03/2012
Trial

La Copa Osona de trial viatja diumenge a Roda de Ter

La Copa Osona de Trial arribarà a l’equador del certamen el proper diumenge dia 11 de març amb la disputa de la prova de Roda de Ter - Les Masies de Roda.
La prova tindrà lloc a l’entorn de l’Ermita de Sant Salvador de Còdol. Un paratge envoltat de bosc i molt proper a les aigües del pantà de Sau.
En aquest paratge boscós hi haurà les zones de la competició, un total de cinc zones amb graons i parets de pedra i terra on els participants hauran de fer dues voltes.
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web www.trialsport.es fins les 24:00h del dimarts abans de la prova o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:30, sent la sortida pels més matiners a partir de les 9h.
Pel què fa la classificació general després de les proves de Taradell i Folgueroles tenim en les primeres posicions a Rafa Tibau de Caldes de Montbui en expert, Eduard Aran de Borgonyà en cadets, Joan Martín de Granollers en infantils, Toni Guillen de Sant Feliu de Codines en alevins, Martí Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor en principiants, Oriol Roca de Matadepera en benjamins, Roger Martínez de Sant Feliu de Codines en pre benjamins, Lluc Plans de Sant Antoni de Vilamajor en open blanc, Toni Saladelafont de Calders en open blau i Roger Lladó de Monistrol de Montserrat en open verd.

Com arribar

Des de Girona o Lleida per  la C-25, Eix Transversal (sortida 183) amb sortida a Roda de Ter.
Des de Barcelona o Ripoll venint per la C-17 (antiga N-152) fins a enllaçar amb la C-25, fins a la sortida de Roda de Ter.

Per arribar al lloc de la prova cal travessar Roda de Ter i seguir per la C-153 direcció l’Esquirol.
Al barri de les Cases Noves cal girar a la dreta i seguir per una estreta carretera durant 1,5 km fins l’ermita.