Èxit de la Pedalada BTT de Santa Pau

06/03/2012
BTT

Èxit de la Pedalada BTT de Santa Pau

Aquest diumenge s’ha celebrat la XIV edició de la Pedalada BTT Santa Pau, població de La Garrotxa, organitzada amb total èxit pel Club Polisportiu Santa Pau.
Abans de sortir, es va llegit un manifest de la FCC referent al greu accident de Balaguer i tot seguit es va donar el tret de sortida, a càrrec de l’alcalde Josep Company i el president del club Joan Padrosa, a qui hem de felicitar la seva tasca que, juntament amb tots els organitzadors, han fet possible l’èxit de la prova que, amb una participació de 225 amants del BTT, ha superat el 2011 amb satisfacció.
Els “bikers” han gaudit d’una matinal divertida, amb circuits atractius de 39, 26 i 23 quilòmetres per escollir, amb encants de la natura garrotxina, com la Fageda d’en Jordà, entre d’altres.
A la arribada, els mestres de cuina tenien preparat un esmorzar de forquilla per recuperar forces, i xuies i embotits típics de la comarca i diferents obsequis i sorteig d’un pernil i material, i una samarreta tèrmica de record i reconeixements pels millors temps.

Millors temps 

HOMES                                           DONES
   
 Rafael Herrero Sancho 2:03:10     Judit Fores Soler 2:50:30 (llarga)
 Oriol Canal Sancliment 2:04:03     Laia Fores Soler 2:50:30 (llarga)
 Robert Baserba Viñas 2:05:15      Núria Mitjà Mir 1:59:15 (mitjana)