El període d´ inscripció pel curs CIaTE de Girona es tanca el divendres

02/03/2012
Carretera

El període d´ inscripció pel curs CIaTE de Girona es tanca el divendres

La Delegació de la F.C.C. a Girona informa que en relació al curs de CIaTE (Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport) es manté obert el període d’inscripció fins el dia 2 de març, tot esperant que hi hagi una bona participació. Volem recordar que aquest curs, és una bona eina que permet treballar a l’esport en general i en concret amb escoles de ciclisme i equips de competició fins a la categoria de Cadet, important per a tots els clubs de les nostres comarques per poder disposar d’un tècnic del club amb una bona formació.
També volem recordar que es podrà sol•licitar la convalidació d’assignatures, sí es va assistir al Seminari de Salt o altres jornades de ciclisme i que permetrà reduir l’horari lectiu a 9-13 h i de 14’30 a 18’30 hores.
Per tant preguem que tots aquells que puguin estar interessats, es posin en contacte amb la Delegació de Ciclisme de Girona i s’inscriguin per assistir al curs (972207005 – girona@ciclisme.cat)
El curs es realitzarà a la seu de l’UFEC a Salt,  al costat de l’Espai Gironès, i us informem que en el mateix espai s’hi podrà dinar.

Per veure tríptic informatiu i programa dels professors.