Antoni Miguel i Jolds Shelley guanyen la social de Palafrugell

28/02/2012
Carretera

Antoni Miguel i Jolds Shelley guanyen la social de Palafrugell

La cursa social per totes les categories organitzada pel C.C. Palafrugell ha tornat a ser un èxit de participació amb 165 corredors com la resta que s’han disputat aquest principi de temporada.
La social de Palafrugell tenia 79 km i uns 50 pels cadets, veterans 60 i fèmines. La dificultat més important va ser el port de 3ª de la Ganga que es van formar diferents grups. També hi van participar corredors de diferents països que estan a les comarques gironines per preparar la temporada. I després de diferents intents, tres corredors van lograr l’escapada definitiva i a l’arribada de Palafrugell la fèmina Shelley va ser la primera seguida del corredor local Antonio Miguel i Oriol Colomé (Bicis Esteve).

Classificacions per categories:

Fèmina èlit: Jolds Shelley (Leontien), Èlit: Antonio Miguel (Bancaja), Tàndem: David Blanco (Tàndem Catalunya), Veterà 40: Eduard Morcillo (Bicis Esteve), Sub23: Adrià Moreno (Mopesa), Màster 30: Xavier Requena (Palafrugell), Cadet: Ot Doniga (Comdibal), Veterà 50: Jaume Estañol (Besalú), Sènior: Oriol Garcia (Muntbikes), Fèmina júnior: Marie Sonnery (Le Boulou), Júnior: Pol Monago (Mataró), Cicloturista: Jordi Esteller (Torelló), Veterà 60: Gerard Tournadre (Le Boulou).

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)