Francesc Freixer i Xavier Ferrer, guanyadors finals de l´ Open BMW

27/02/2012

A la població garrotxina de les Planes d’Hostoles s’ha celebrat la final amb total èxit del II Open BTT BMW i l’Open Trail Traidenn de curses a peu que ha estat la novetat. La participació total ha estat d’uns 400 corredors de BTT i a peu.
En la volta llarga de BTT d’uns 30 km ha tornat a dominar el “crack” de Perpinyà Marc Colom (VTT Calvisson) que va destacar el circuit d’autèntic copa del món. I en la volta curta de 20 km s’ha imposat el banyolí Josep Duran (Cannondale) i Jamie Bookwaltes (Georgia) primera fèmina.
En la cursa a peu han guanyat Oscar Carrasco (Matxacuca) i Anna Vinyoles (Banyoles).
També es va disputar el Campionat de Catalunya Universitari i els Jocs Escolars amb uns 80 nens i nenes amb el suport del Consell Esportiu de la Garrotxa.
El campionat ha constat de 4 proves puntuables celebrades a Quart, Llorà, Llagostera i Les Planes d’Hostoles, dirigides per l’expert organitzador Xevi Ferrer. I com a punt a destacar han estat els circuits ben organitzats i recorreguts agradables. El  lliurament de premis ho va presidir el sr. Eduard Llorà Cullet, alcalde de Les Planes d’Hostoles.

Campions Finals 2012

Curses de BTT:
Èlit: Francesc Freixer (Bicis Esteve), Sub23: Gerard Barnoles (Starbike), Júnior: Alex Gènova (Fornells de la Selva), Màster 30: Christian Collados (Bicis Esteve), Veterà 40: Pere Sanchez (Pla de l’Estany), Cadet: Xavier Ferrer (Palafrugell), Veterà 50/60: Josep Bosch (Quart de Volta), 1ª Fèmina: Sumsi Romeu (Sport Ter), Fèmina Cadet: Esther Villaret (Inverse).